Péntek, 2020/09/25, 22:45:51
Üdvözöllek Vendég

 

Trabantos Klubok

Trabantos klubokTrabant Klubok nagyobb térképen való megjelenítése
Trabant-Warburg Klub
KELET-EURÓPAI JÁRMŰIPAR GYÖNGYSZEMEI NOSZTALGIA AUTÓS- ÉS MOTOROS KLUB
A Magyarországi Nosztalgiajárműves Egyesületek és Márkaklubok Szövetségének alapító tagja
Trabant Team Szekszárd
A csapat 2003-ban alakult önköltséges alapon,amely 2005-ben megfogyatkozott,de három tagja igyekezett életben tartani,ezért megmaradt,majd 2006-ban újabb Trabant-barátokkal bővült a Társaság.
Egymás segítségével a Csapat tagjai a mai napig építgetik,szépítgetik autóikat az anyagi lehetőségeknek megfelelően.
Az országos Trabantklub őszi záró találkozóján szép számmal megjelentünk,ahol "AZ ÉV TRABANTOS CSAPATA" elismerésben részesültünk.
2007 őszén három újabb autóval bővült a Trabant Team Szekszárd csapata,és úgy döntöttünk,hogy hívatalosan egyesület formájában működünk a továbbiakban.
Jelenleg 10  autó és 15 fő tagja az egyesületnek.
Trabant Club Szombathely
A klub színeiben rendszeresen tartunk kisebb s nagyobb találkozókat, közös beszélgetős-bütykölős szereléseket, miközben a Fórumon napi kapcsolatot tartva igyekszünk egymás problémáját megoldani, valamint frissen szerzett élményeinket megosztani a többiekkel. A Trabant Club Szombathely egy nemhivatalos egyesület, így a belépéshez nem szükséges semminemű teendő, szívesen látunk a meghirdetett programok bármelyikén, akár családostul, vagy barátokkal közösen megjelenve. Ha komolyabban érdekel a "trabantozás", a klubbozás, és szeretnél mélyebben elmerülni a témában, nyugodtan érdeklődj bármelyik tagunknál, készséggel állnak rendelkezésedre.
A Trabant Club Szombathely csapat
Trabant Klub Kiskunfélegyháza
A Trabant Klub első kis csapata valamikor 2003 tavasza környékén állt össze. Eleinte csak három Trabanttal mutatkoztunk, de aztán szépen apránként újabb és újabb Trabantosok csapódtak hozzánk.
Olyannyira, hogy 2003 őszére az első Kiskunfélegyházi Trabant találkozó is megrendezésre került a Lóúsztató mellett. Akkoriban péntek esténként a város egyik parkolójában mindig összegyűlt a kis Trabantos csapat. Volt hogy majdnem 20(!) Trabant állt sorban egymás mellett, a távolsági buszokban utazók meglepetésére. Révén, hogy mindig ott mentek el mellettünk a buszjáratok. Az akkori Trabant Klub Kiskunfélegyháza névre hallgató baráti társaság, egész 2004 nyaráig együtt is volt, még a második találkozót is megejtettük a repülőtéren. Ott aztán történt ez-az, és a kis csapat rövid idő alatt szertefoszlott. 2005 tavaszára ketten maradtunk. Ekkor eldőlt azon péntek este a Trabant Klub sorsa. Nincs többé. Az akkoriak közül szinte ketten vagyunk még Trabantosok, a többiek azóta már rendes autóval járnak. Innentől gyakorlatilag teljesen eltűnt a Klub, csak itt-ott néhány Trabant szélvédőjén maradt meg a matrica, mint emlék. Mégnem 2008-ban többen is felhozták, hogy össze kéne kicsit szedni a Trabantos embereket. ekkor meséltem nekik a régi Klubról, és szóba került, hogy jó lenne újra. Így újra kezdtem szedegetni az embereket. Most 7-8-an vagyunk a környékbeli településekről származó Trabisokkal együtt. Jelenleg Kiskunfélegyháziak, és a környékbeli településekről származó Trabisok alkotják a kis csapatot. Van köztünk szanki, majsai, és Jászszentlászlóról is csapattag.
Ha valamelyik klubot kihagytam volna, kérem jelezd nekem és én pótolom!!!
Belépés
Linkek
MA ÜNNEPELNEK

Névnapi idézetek küldése...
LÁTOGATÓK
VÁRHATÓ IDŐJÁRÁS